Wijnpartners

Samenwerking met Miranda Beems.

Wijnpartners Miranda Beems

Met wie werkt Miranda?

Vermeld zijn Miranda's directe contacten. Elke partner heeft wel een directe link met wijnen uit Centraal-Europa en/of met activiteiten in samenwerking met Miranda Beems Wine Projects.

Logo Dovin

Dovin

Miranda's website met wijnen

Naar website

De Smaak van Hongarije

Dit is dé site, van Mick en Robin Kovács, waar je alle Hongaarse specialiteiten en lekkernijen zoals je die gewend bent kunt vinden! Kijk ook eens op hun receptenpagina. Hier wordt beschreven hoe je zelf bekende en minder bekende Hongaarse gerechten kunt maken. 

Naar website
Wijnpartner

Het Wijninstituut

Leer hier wijnproeven en haal je wijnbrevet.

Naar website
Wijnpartner

HunTravel

Wie op vakantie is in Hongarije, ervaart hoe bijzonder veelzijdig het daar is. Het land biedt elke vakantieganger zoveel, dat het al snel overweldigend lijkt. Krisztina Vink-Hardy van HunTravel komt uit Hongarije. Zij weet daar de mooiste en meest bijzondere plekjes te vinden. Samen met u bespreekt zij wat u wilt in uw vakantie, om u vervolgens een vakantie aan te bieden die volledig afgestemd is op uw wensen. Wij werken samen met Krisztina en wilt u bv een van onze wijnhuizen bezoeken dan organiseren wij dat ook. Proeverijen, lunches, diner, fietsen en picknicken bij de wijnboer...alles is mogelijk.

Naar website
Wijnpartner

Naar Budapest?

Naarbudapest.nl is geboren uit een idee van Anna Balazs. Anna is een Hongaarse die al geruime tijd in Nederland woont. Geboren in Hongarije, woonachtig in Nederland is ze nog steeds verliefd op Hongarije en Budapest.

Als echte kenner van het land en het leven van deze geweldige stad, selecteert zij altijd persoonlijk de meest authentieke plekken om een gevarieerd en origineel reisaanbod voor te kunnen stellen en uw verblijf onvergetelijk te maken.

Naar website
Wijnpartner

Stressreleasecoach

Stressreleasecoach - Loes van Beest Loes van Beest is Life Coach en heeft als specialiteit stressrelease. Ze leert je diverse stressmanagement-oefeningen waarmee je beter en anders met stress kunt omgaan. Je leert in oplossingen denken en komt eerder uit je stresspatroon.

Naar website
Wijnpartner

Wijdrinkenwijn.nl

Wijdrinkenwijn.nl - Dé online plek voor wijnliefhebbers Op dé online plek voor wijnliefhebbers vind je Nederlands grootste assortiment wijnen en informatie over o.a. wijnwinkels, bars en proeverijen.

Naar website
Wijnpartner

Wijnkronieken

Wijn, wijncultuur en wijngeschiedenis.

Naar website
Imperial logo klein

Imperial Wijnkoperij

Dé website voor wijnen uit Centraal-Europa

Naar website
Wijnpartner

De Wijnacademie

De volgende stap...wordt Vinoloog.

Naar website

Ga eens op vakantie naar Hongarije!

Of je nu op zoek bent naar rust en stilte of naar een kalender vol dingen om te zien en te doen, Hongarije is er om aan al jouw wensen te voldoen.

Naar website
Wijnpartner

laVieleVin

Huib en Max van der Lugt, twee broers die de wijn als het ware met de paplepel naar binnen hebben gekregen, zijn specialisten op het gebied van wijnen uit het Zuid-Oosten van Frankrijk; Provence en Rhône. De wijnen combineren uitstekend met o.a. de Aziatische en kruidige Centraal-Europese keuken en daarom werken we dan ook graag samen met deze vriendelijke broers.

Naar website
Wijnpartner

Odi Busman Fotografie

Een begenadigd en uiterst vriendelijke fotograaf!

Naar website
Wijnpartner

Van Dijk en Ko

De loods van Van Dijk en Ko in Amsterdam, 2500 m2 groot, staat vol Hongaarse kasten, banken, commodes en bedden, Roemeense buffetten, kruiken en kisten, stoeltjes en kapmeubels, Belgisch kantoormeubilair, Nederlandse boeken en een grote hoeveelheid onverwachte voorwerpen zoals een paard op wielen...en natuurlijk Hongaarse wijnen!

Naar website
Wijnpartner

Wijnklimaatkasten

Een wijnklimaatkast creëert een veilige omgeving voor het gekoeld bewaren van je wijncollectie voor consumptie en conservering, en staat ook nog eens mooi. Op deze pagina vindt je wijnklimaatkasten van Dunavox en Liebherr, van klein tot groot, modellen geschikt voor inbouw en onderbouw, in iedere prijsklasse.

Naar website
Wijnpartner

Winebusiness

Site voor wijnprofessionals en wijngeïnteresseerden.

Redacteur en site eigenaar is Charlotte van Zummeren.

Naar website

Asia Gastronomica

Aziatische keuken en wijn? Een pracht combinatie. Samen met Asia Gastronomica houden we je op de hoogte van de mooiste wijn-spijs combinaties uit de Aziatische keuken.

Naar website
Wijnpartner

Een Wijnavontuur

Rolf en Heleen in Canada.

Naar website
Wijnpartner

Hubrecht Duijker

Hubrecht Duijker, Vinpressionist Op de geactualiseerde website van Hubrecht Duijker worden elke maand opnieuw allerhande actuele zaken vermeld die het wijnproeven, het ontdekken, het genieten, het weten en soms het reageren waard zijn.

Naar website
Wijnpartner

Liquor & Wine

Door Han Sjakes.

Naar website
Wijnpartner

Sloep Huren Weesp

Gezellig met zijn tweeën, een uitje met de familie, een zakelijke bespreking op het water. Twee uurtjes varen of de hele dag: het kan allemaal bij sloep huren Weesp. U vaart op een ONJ 760, een mooi, degelijk schip waar plek is voor maximaal 8 gasten.

Naar website
Wijnpartner

Vinorious

Alle wijnproeverijen op een rij. De drijvende kracht achter Vinorious is Julian de Keijzer; editor, motion designer èn wijnexpert. Vinorious is een onafhankelijke website die wijnproeverijen op een overzichtelijke manier in beeld brengt. De belangstelling voor wijn groeit nog steeds in Nederland. Elk jaar worden talloze wijnproeverijen en evenementen georganiseerd waar wijn centraal staat Die worden bezocht door een immer groeiende groep wijnfans én professionals.

Naar website

Wijnkoperij de Hermitage, Amsterdam

Het grootste assortiment van Centraal-Europese wijnen te verkrijgen in Amsterdam

Naar website